Η καρδιά του post alternative rock θα χτυπήσει δυνατά στο Gagarin 205! Οι Red Sparowes από το Los Angeles πετάνε πάνω από τον Ατλαντικό για

3η φορά και έρχονται στην Ελλάδα για ένα ακόμη live εν όψη της κυκλοφορίας του νέου τους album με τίτλο: «The Fear Is Excruciating, But Therein Lies The Answer».

Οι Red Sparowes έρχονται στο Gagarin 205 την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, έχοντας τρεις δίσκους και πληθώρα συναυλιών στο ενεργητικό τους έρχονται να μας ταξιδέψουν με τις μοναδικές τους ενορχηστρώσεις, αποδεικνύοντας μας πως το ατμοσφαιρικο-εναλλακτικό rock δεν έχει όρια.

Οι παράλληλες δραστηριότητες των μελών του group πιστοποιούν το μουσικό εύρος της μπάντας, με τον κιθαρίστα Bryant Clifford Meyer να αποτελεί μέχρι πρότινος βασικό μέλος των ISIS, ο μπασίστας Greg Burns αποτελούσε στο παρελθόν μέλος των HALIFAX PIER ενώ ο drummer Dave Clifford και ο κιθαρίστας Andy Arahood έπαιζαν με τους PLEASURE FOREVER/VSS και ANGEL HAIR αντίστοιχα.

Το κοινό θα «ζεστάνει» ο μοναδικός Head Of Wantastiquet ή αλλιώς Paul Labrecque, βάζοντας μας στο κλίμα με ένα μείγμα minimal κιθαριστικού ψυχεδελικού παραδοσιακού ήχου.

Έχει ηχογραφήσει αρκετά σόλο album και έχει κάνει πολλές συνεργασίες με εναλλακτικούς καλλιτέχνες του χώρου.

Επίσης παίζει και ηχογραφεί με τους SUNBURNED HAND OF THE MAN.