Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 έρχεται ένα Full Moon Party στο Bolivar Beach Bar με τον Kiko Navarro.

Kiko Navarro

Ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής για ένα μοναδικό set που συνδυάζει διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco,νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics.

Άρχισε να εργάζεται ως DJ το 1990, όπου και έγινε ο resident DJ για το Club Luna στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Από εκείνη   την στιγμή το ενδιαφέρον του για την μουσική άλλαξε ριζικά. Το πάθος του για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing καθώς και η εμμονή του για επιτυχία, τον έκαναν να επιτύχει το στόχο του, που δεν ήταν κανένας άλλος από το να γίνει ένας επαγγελματίας DJ.

Η μουσική του είναι σίγουρα House. Συνδυάζει στοιχεία από NY και Chicago house με old school & dance floor classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα από deep house, garage, underground, latin, afro και disco, ενώ πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει.

Μαζί του στα decks του Bolivar Beach Bar η  Dj Fo.

Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions