Φυλακισμένη στο παρελθόν: Φέρνιβαλ Κέιτ

Το νέο μυθιστόρημα της Φέρνιβαλ Κέιτ με τίτλο Φυλακισμένη στο παρελθόν κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις Ωκεανίδα..

Στρ…

Το νέο μυθιστόρημα της  Φέρνιβαλ Κέιτ με τίτλο Φυλακισμένη στο παρελθόν κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις Ωκεανίδα..

Στρατόπεδο συγκέντρωσης «Νταβίνσκι», Σιβηρία, 1933. Μέσα στην παγωνιά και την εξοντωτική δουλειά, η μόνη διαφυγή της Σοφίας είναι οι ιστορίες που της διηγείται η Άννα για το εκθαμβωτικό παρελθόν στο Πέτρογκραντ και για τον έρωτά της με τον φλογερό επαναστάτη Βασίλι.

 
Όταν η Άννα αρρωσταίνει βαριά, η Σοφία αποφασίζει να δραπετεύσει για να βρει τον Βασίλι, να σώσει τη φίλη της. Αλλά η Ρωσία, κάτω από τη σιδερένια γροθιά του κομμουνισμού, δεν είναι πια η χώρα των αναπολήσεων της Άννας.
 

 
Η Σοφία περιπλανιέται μέσα σ’ έναν ιστό μυστικότητας και φόβου, και τότε ένας μεγάλος έρωτας απειλεί την υπόσχεση που είχε δώσει στην Άννα.
 

 
Η Κέιτ Φέρνιβαλ (Kate Furnivall) εμπνεύστηκε αυτό το μυθιστόρημα από τη ζωή της μητέρας της. Περιγράφει φανταστικά πρόσωπα και γεγονότα, αλλά τα τοποθετεί στην εξαιρετική ιστορική περίοδο που έζησε η μητέρα της στη νεανική της ηλικία. Ζει με τον άντρα της πλάι στη θάλασσα στην όμορφη κομητεία του Ντέβον.

Από τις Εκδόσεις «Ωκεανίδα» κυκλοφορούν τα μυθιστόρηματά της Η Ρωσίδα παλλακίδα, Να με περιμένεις και Το Διαμάντι της Αγίας Πετρούπολης.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ