Η Fuga All Day, που βρίσκεται στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αποτελεί ένα νέο χώρο για γαστριμαργικές απολαύσεις κάθε είδους…

… και ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, με το βιρτουόζο στο ούτι Αλέκο Βρετό και το συγκρότημά του.

“FUGA All Day” στον Κήπο του Μεγάρου ΜουσικήςΗ επιστροφή στην πόλη βρίσκει ένα νέο χώρο για μικρές γαστριμαργικές απολαύσεις κάθε είδους. Την καλλιτεχνική και στιλάτη “FUGA” που μάγεψε το αθηναϊκό κοινό έρχεται να συμπληρώσει η “FUGA All Day”, σε ένα από τα ωραιότερα μικρά πάρκα της Αθήνας, τον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Βυθισμένη σ’ ένα ήρεμο φυσικό τοπίο, η «FUGA All Day» φιλοδοξεί να γίνει το νέο talk of the town. Σε απόσταση αναπνοής από τους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής»,  ένα  φρέσκο all day bistro – bar έρχεται να συνοδεύσει την απόδραση από το γραφείο ή τη βόλτα, προσφέροντας φαγητό με άποψη, σε προσιτές τιμές και φιλοξενώντας καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για θεατές με άποψη. Ανοιχτή από το πρωί για καφέ και σνακ και μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και φαγητό  η “FUGA All Day”  φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Η κάρτα της συνδυάζει την εμπειρία ενός ποτού, των ποιοτικών πιάτων και την χαλάρωση σε προσιτές τιμές. H πρόκληση για τη “FUGA All Day” είναι ένα ζευγάρι να μπορεί να απολαύσει τις γεύσεις και τον χώρο με περίπου 15 ευρώ το άτομο.

Η “FUGA All Day” ανοίγει στις 7 Σεπτεμβρίου και θα το γιορτάσει με συντροφιά τον βιρτουόζο στο ούτι  Αλέκο Βρέτο και το συγκρότημά του. Μουσικός με προσωπική γραφή και με ένα κράμα Μεσογειακής, jazz και latin μουσικής στις αποσκευές του, ο Αλέκος Βρέτος αυτοσχεδιάζει πάνω σε μελωδίες που συγκέντρωσε ταξιδεύοντας σε λιμάνια της Ανατολής, της λατινικής Αμερικής και της Μεσογείου προσφέροντας μια μοναδική μουσική βραδιά. Ο χώρος θα φιλοξενεί ποικίλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όλο το χειμώνα γεμίζοντας τις μέρες και τις νύχτες σας με διάφορες νοστιμιές, μεθυστικά cocktail, ήχους και χρώματα από κάθε πλευρά της γης.