Οι Logarithm παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με FRANKIE και τους 12GAFS από την Αθήνα στο stage του Silver Dollar Music Bar την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με δυναμικό rock και επιρροές από την indie και τη garage σκηνή οι δύο μπάντες υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη Rock’n’Roll και Grooves στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Bio


Το 2012 ο Frankie ξεκίνησε να γράφει μουσική ως solo artist και κυκλοφόρησε το 1ο του ομώνυμο demo “FRANKIE” συνοδευόμενο από το video-clip “Bourbon & Wine”. Στην πορεία σχηματίστηκε ένα δυναμικό Trio μαζί με τον NonSap (drums) και Plato (bass) το οποίο πήρε και την ονομασία αυτή. Πλέον οι Frankie έχοντας κυκλοφορήσει το 1ο τους video clip απο το επερχόμενο E.P. “Love Affairs & Superstitions” ετοιμάζονται για το 2ο single “Friend Or Foe (Little Did I Know)”.

Οι 12GAFS είναι μια τετραμελης rock’n’roll μπάντα από την Αθήνα. Με επιρροές από την indie και τη garage σκηνή, έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά αρκετές ανεξάρτητες δουλειές τους με τελευταίο το single “Never Stop On Yellow Lights” και έχουν εμφανιστεί σε γνωστές σκηνές της Αθήνας (Six d.o.g.s, BIOS κ.α). Τα ατμοσφαιρικά- μελαγχολικά live ΔΕΝ είναι το χαρακτηριστικό τους.