Το “Forever You and Me” είναι ένα τραγούδι τόσο στα Κινέζικα όσο και στα Αγγλικά. Οι σπουδαίες φωνές του τενόρου Andrea Bocelli και της Κινέζας σοπράνο Lei Jlia, συνοδεύονται από το πιάνο του Lang Lang και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Το τραγούδι έχουν γράψει οι Zhang Heping & Shu Nan.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς Zhang Heping & Shu Nan, το “Forever You and Me” καθρεφτίζει την παραδοσιακή Κινέζικη φιλοσοφία που αναφέρεται στην απλότητα και παράλληλα στη σπουδαιότητα της αλήθειας!

Το “Forever You and Me” προβάλλει και προωθεί σίγουρα το Ολυμπιακό πνεύμα, το πνεύμα της ειρήνης, της ομαδικότητας και της ελπίδας!

Ο Andrea Bocelli είπε πως δέχτηκε την πρόσκληση να τραγουδήσει τον ύμνο των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου 2022, χωρίς κανέναν δισταγμό: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με δύο εξαιρετικούς Κινέζους καλλιτέχνες – τη σοπράνο Lei Jia (που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα) και τον πιανίστα Lang Lang: έναν αγαπημένο φίλο, με τον οποίο η δημιουργία μουσικής είναι πάντα μια στιγμή μεγάλης καλλιτεχνικής ενίσχυσης. Ως καλλιτέχνης, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να μπορώ να μιλώ στην καρδιά όλων».