Το Faust μας προσκαλεί σε μια βραδιά με τη jazz και τη swing να γιορτάζουν το γυναικείο σώμα με χιούμορ, φτερά και whiskey! Ένα πολυθέαμα με αέρα ρετρό καμπαρέ, αυθεντικό burlesque πάνω σε ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό.

Είναι η θρυλική στιγμή που η DIXIE RAMONE, η βραβευμένη Ιταλίδα burlesque performer παγκοσμίου φήμης θα έρθει από τη Ρώμη στην Αθήνα για να φέρει την εξωτική και ροκ γοητεία της και να την ενώσει με τους αυθεντικούς swing ήχους του Μαέστρου των DEAD HOOFERS.

Τον τόνο του χιούμορ θα τον δώσει η LITTLE ANNΥ FUNNY, η νεότερη starlet της ελληνικής burlesque σκηνής με τις καμπύλες της και τη Βουγιουκλακική της τσαχπινιά.

Ο βασικός ύποπτος της βραδιάς, η DANDIZETTE, θα φέρει Παριζιάνικο αέρα και joie de vivre με τις νέες της εμφανίσεις για το ελληνικό κοινό και θα πλέξει μια διονυσιακή ωδή πάνω στην αγαπημένη της σκηνή του Faust.

Η πενταμελής μπάντα THE DEAD HOOFERS, με Μαέστρο το Λευτέρη Δέρλο, θα εκτελέσει αυθεντικές νοσταλγικές μελωδίες swing από τις δεκαετίες του ’30 και του ’40 και θα δώσει κίνηση στη μουσική της με τα σώματα της DIXIE RAMONE και της DANDIZETTE.

Burlesque
DIXIE RAMONE (IT)
LITTLE ANNIE FUNNY (GR)
& LA DANDIZETTE (GR/FR)
30s – 40s Swing
THE DEAD HOOFERS
Stage Kitten
LITTLE ANNΥ FUNNY
Maîtresse de Cérémonie
DANDY

La Dandizette

www.la-dandizette.com
www.facebook.com/lady.linda.di
www.facebook.com/MuseFollies
https://www.youtube.com/user/LaDandizette