Φεστιβάλ Φθινόπωρο αλα ιταλικά: Δείτε online και δωρεάν μοναδικές ιταλικές ταινίες και παραστάσεις

Η πέμπτη εβδομάδα του διαδικτυακού αφιερώματος είναι ακόμα πιο γεμάτη από εκδηλώσεις, αφού όποιες άρχισαν τις περασμένες εβδομάδες είναι και αυτές διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Ειδικά, σας επισημαίνουμε την ταινία Το τέλειο χτύπημα, δεύτερη ταινία του αφιερώματος Ο Μορικόνε του Τορνατόρε, διαθέσιμη μόνο έως την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, σας επισημαίνουμε την ημέρα αφιερωμένη στο Italian Design Day 2020 που γίνει διαδικτυακά λόγω πανδημίας την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου από 19:00 έως 22:00 με δύο ντοκιμαντέρ (Επτά δισεκατομμύρια και Η δύναμη του αρχείου) και την μαγνητοσκόπηση της ομιλίας Earth Stations, διαθέσιμη στο διαδίκτυο από τις 20:00 έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο:
– Νιότη, τρίτη ταινία του αφιερώματος Ο τελευταίος Σορεντίνο (στο διαδίκτυο έως την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου).
– Ύστερα από τη μάχη, τρίτη παράσταση της εκδήλωσης Πάμε θέατρο με τον Πίπο Ντελβόνο  (στο διαδίκτυο έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου).
– Route 3: Νάπολι – Μιλάνο, τρίτη διαδρομή μόδας με μία σειρά ταινιών μικρού μήκους που παρουσιάζεται από το Athens-FilmFashionFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο:
– Το τρίτο μυστικό, πέμπτη ταινία της τηλεοπτικής σειράς Ο νεαρός Μονταλμπάνο (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Maddalena, τρίτο ντοκιμαντέρ της εκδήλωσης Το σχήμα των ιδεών. Η Ιταλία του ντιζάιν. που παρουσιάζεται από το MilanoDesignFilmFestival (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Κανόλι, πέμπτη συνταγή του γαστρονομικού τμήματος Γεύμα με τον Καμιλέρι  (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).
– Τα μακαρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο, πέμπτο από τα Σικελικά τσιμπολογίματα (στο διαδίκτυο έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου).

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ταινίες σε streaming στην πλατφόρμα Shift72 είναι σε πρωτότυπη γλώσσα με ελληνικούς υποτίτλους.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ