Τρεις γυναίκες κυριευμένες από έντονα συναισθήματα από τη διεκδίκηση του ίδιου άντρα, ανταλλάσσουν φαξ! Η νέα παράσταση της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού.

Tρεις γυναίκες κυριευμένες από έντονα συναισθήματα από τη διεκδίκηση του ίδιου άντρα, ανταλλάσσουν φαξ! Η νέα παράσταση της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού.

Πως γίνεται τρεις γυναίκες να γνωρίζονται χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ; Το θέατρο Τόπος Αλλού φιλοξενεί το έργο της Εστέρ Βιλάρ Η ζήλια σε τρία φαξ. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Αράπογλου.

Τρεις γυναίκες, οι οποίες διεκδικούν τον ίδιο άνδρα, ανταλλάσσουν φαξ μεταξύ τους, χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί ποτέ παρ’όλο που μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Οι γυναίκες διαφορετικών ηλικιών δίνοντας η μία στην άλλη δολοφονικές συμβουλές, περνούν από το στάδιο της ευτυχίας της γοητείας στο στάδιο της δυστυχίας της μοναξιάς τους.

Μια πρωτότυπη ιδέα της Εστέρ Βιλάρ με έντονη θεματολογία γύρω από τη ζήλια. Η Εστέρ Βιλάρ γεννήθηκε στην Αργεντινή. Είναι γνωστή για τα πολυάριθμα δοκίμιά της με θέματα τη θρησκεία, την οικονομία, την ελευθερία καθώς και τις σχέσεις των δύο φύλων. Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι τα θεατρικά της έργα, παίζονται σε όλο το κόσμο.

Στο έργο παίζουν οι Μπέττυ Λιβανού στο ρόλο της Έλεν, η Κατερίνα Λέχου στο ρόλο της Γιάννα και στο ρόλο της Ίρις, η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου.

INFO
Θέατρο Τόπος Αλλού: Κεφαλληνίας 17, Κυψέλη, τηλ.: 210 8656004
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:30
Κυριακή, Δευτέρα 20:30
Τετάρτη 19:00
Τιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ