Το Faust Bar-Theatre-Arts συνεχίζει με επιτυχία τις εκδηλώσεις του και τον Νοέμβριο 2014, με ομάδες και καλλιτέχνες που κινούνται στο χώρο της World Music, του Καμπαρέ και του Bar-Theatre και μας ανακοινώνει το πρόγραμμά του.

Κυριακή 2/11 Seli Canu

Τετάρτη 5/11 Ghost Notes
Μία up tempo Swing / Gypsy Jazz συναυλία επηρεασμένη από τον Django Reinhardt, ένας συνδυασμός της  κλασσικής manouche ατμόσφαιρας με μία μοντέρνα προσέγγιση στη Gypsy Jazz μουσική.

Πέμπτη 6/11 Cellobaku:
Η oμάδα Rope Studies συνεργάζεται για 1η φορά με τον καταξιωμένο βιολοντσελίστα Σταύρο Παργινό. Ο υποβλητικός Rope Shadow αυτοσχεδιάζει με τα σχοινιά πάνω στο ανθεκτικό σώμα της αέρινης παρτενέρ του, καθοδηγούμενος υπό τους ήχους του τσέλο.

Κυριακή 9/11 Happy Dog
Μετά  από δίχρονη «αγρανάπαυση»  επιστρέφουν με νέα σύνθεση και νέες μουσικές. Από  Ethiopiques και Afrobeat μεχρι  funky/hip hop groove και Jazz αυτοσχεδιασμούς.
Guest ο Mc Jeff “BNC” Gonzalez.

Τρίτη 11/11 Loca Latina
Η Loca Latina σε συνεργασία με την σχολή SalsaDoo, κάνουν την πρεμιέρα τους για την φετινή σεζόν, και προσκαλούν όλους τους φίλους των Latin χορών να διασκεδάσουν μαζί τους με μία φιέστα

Τετάρτη 12/11 Ο Γιώργος Χρανιώτης με τους Imitate your Mother
Is your mother a saint, is she a devil in disguise, anyway you have to imitate her, cause she’s the top of the food chain.  Go ahead then…Imitate your Mother.

Τρίτη 18/11 Chouska Εnsemble
Αν και αποφεύγουν τις ταμπέλες και τους ορισμούς, ο ήχος τους είναι ethnic, με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ενώ η jazz αρμονία άλλοτε υποβόσκει και άλλοτε δεσπόζει.

Τετάρτη 19/11 Nayra
Με έναν ήχο προσωπικό που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα “είδη” και “κατηγορίες”, κινείται με άνεση και μελωδικότητα από ηλεκτρονικούς ήχους σε πιο έντονες ποπ/ροκ γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο και “αιχμηρό” της στίχο.

Κυριακή 23/11 RSN & Esterina
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου οι Rsn & Esterina επιστρέφουν στην σκηνή του Faust για ένα δυναμικό Live με κομμάτια από τη νέα τους ”We Got Music”, αλλά και τις αγαπημένες τους διασκευές. Μαζί τους στην κιθάρα θα είναι ο Δημήτρης Σιάμπος.

Τρίτη 25/11 Sugahspank! & The Swing Shoes
Η συνεργασία τους κρατάει 4 χρόνια και  έχει σημαδέψει και τους δυο.  Έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό. Gypsy, Swing, Gospel, Blues, Παραδοσιακά στο blender.

Τετάρτη 26/11 Echo Train
Μια ψυχεδελική -ροκ μπάντα που μας προσκαλεί να επιβιβαστούμε στο τραίνο τους και να ταξιδέψουμε. Τους Echo Train πλαισιώνουν ο Nikolas Gale και ο Dennis Panagiotidis.

Κυριακή 30/11 Hrach Alturian Band
Οι Hrach Altunyan Band καταφέρνουν, με την δική τους μοναδική αισθητική, όχι μόνο να ζωντανέψουν τα κομμάτια της αληθινής Blues εποχής αλλά και να τα διασκευάσουν σε μια πιο ενεργητική και δυναμική πραγματικότητα.