Η Evolution, έχοντας θεσπίσει τα υψηλότερα κριτήρια στο χώρο της διασκέδασης και της μουσικής, επανέρχεται στο προσκήνιο για πολλοστή φορά με ένα πάρτυ –θεσμό.

Ακολουθώντας πιστά τη μουσική παράδοση τόσων ετών και έχοντας παγιώσει τους ηχητικούς προσδιορισμούς της, σε συνέχεια του πρώτου εναρκτήριου πάρτυ το 2012, φέτος γιορτάζει 4 χρόνια σκοτεινής, βιομηχανικής αισθητικής, σήμα κατατεθέν της συνέχειας μιας μακροσκελούς ιστορίας στα μουσικά, Αθηναϊκά δρώμενα, διατηρώντας έτσι την ξεκάθαρη, επικοινωνιακή της ετικέτα.

1η Οκτωβρίου 2016 το φημισμένο πλέον “Βυρσοδεψείο” θα είναι και πάλι σε πρώτη προβολή με το Σλοβένο UMEK να διατηρεί πιστά την πρωτοκαθεδρία.

Τον φετινό μουσικό κατάλογο θα συμπληρώσουν επίσης djs όπως Christian Cambas, Zoo Roo, αλλά και ο Ολλανδός Jeroen Verheij, γνωστός ως Secret Cinema.

Και ενώ η κλεψύδρα έχει ξεκινήσει να γυρνάει αντίστροφα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, δυο ακόμα στάδια του εντυπωσιακού φετινού event και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

3 stages, πολλή μουσική και μια βραδιά που έρχεται για να σου υπενθυμίσει τις παλιές, hardcore εποχές του clubbing. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

UMEK

SECRET CINEMA

INDUSTRIALYZER

DANNY SERRANO

D.R.N.D.Y

LANDMARK

CHRISTIAN CAMBAS

ZOO ROO

NUEL