Το θέατρο “Δημήτρης Ποταμίτης” παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή του, το έργο του Frank Vickery «Ερωτογενείς Ζώνες» από την Πέμπτη

10 Μαρτίου 2011.

Τρία διαμερίσματα, σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου.

Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν να επικοινωνήσουν… να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο…

Παρελθόν, παρόν, μέλλον… όλα μπλέκονται. Γίνονται ένα διάφανο κουβάρι, που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό… ίσως καλύτερο!
Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα, η Άλισον, ο Τομ, η Λέσλυ, ο Άντριου και ο Μάικλ, ο καθένας τους παίζει το δικό του σημαντικό ρόλο… χρωματίζουν την ιστορία τους με τα δικά τους πινέλα.

Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη, για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα… σίγουρα αλλιώτικη από την προηγούμενη!

Γιατί οι ζώνες υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις
Ερωτογενείς Ζώνες!

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε απόδοση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργου Κοντοπόδη, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, σκηνικά – κοστούμια Ηλία Γραμματικού, μουσική Χρήστου Γκουγκούμα χορογραφία – κινησιολογία Μυρτώς Παπαδοπούλου και φωτισμούς Χριστίνας Θανάσουλα.

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βιργινία Αποστολοπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μανώλης Ιμπραημάκης, Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Ψαρρά.

Μέσα μεταφοράς προς το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης»: Λεωφορεία 608, 622, 235, 815 (στάση ΕΥΔΑΠ ), 550, Α5 (στάση Μέγαρο μουσικής) – Μετρό στάση Μέγαρο Μουσικής