Έρημος, συνεχίζει στο θέατρο OLVIO

Μια χοροθεατρική παράσταση για την «έρημο» μέσα μας. Η Έρημος, είναι η νέα χοροθεατρική παράσταση της Νατάσας Παπαμιχαήλ που ανέβηκε στο θέατρο OLVIO το Μάιο του 2013 και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία για 2η σαιζόν, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μια χοροθεατρική παράσταση για την «έρημο» μέσα μας. Η Έρημος, είναι η νέα χοροθεατρική παράσταση της Νατάσας Παπαμιχαήλ που ανέβηκε στο θέατρο OLVIO το Μάιο του 2013 και συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία για 2η σεζόν, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο «εγκλεισμός» της ανθρώπινης φύσης στο αστικό περιβάλλον, η πλασματική αίσθηση ελευθερίας των σύγχρονων προτύπων και η στέρηση πνευματικής και συναισθηματικής τροφής, οδηγούν στοχευμένα στην απομάκρυνση από τα κοινά, στην έλλειψη εμπιστοσύνης και ουσιαστικής επικοινωνίας, στην αδιαφορία, και εν τέλει, στην απομόνωση.

Η συνεχόμενη υποβάθμιση της ανθρώπινης αξίας τονίζει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ουσίας της ύπαρξής μας και της σχέσης μας με την κοινωνία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σύλληψη – Χορογραφία: Νατάσα Παπαμιχαήλ
Δραματουργική επεξεργασία: Νατάσα Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μάντσης
Ερμηνεύουν: Ανθή Θεοφιλίδου, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Μάντσης, Εύα Πλοκαμάκη, Γιώργος Σταματάκης
Φωτισμοί: Νίκος Βούλγαρης
Φωτογραφία: Νίκος Βούλγαρης, Παύλος Τόρης
Παραγωγή: Θέατρο OLVIO

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ