Ενα ξέφρενο reunion ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και για 45 παραστάσεις, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου-Δώμα! Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνάντηση με τον Δρακουμέλ, την Μπάρμπι και όλους τους ήρωες των καρτούν που έχουμε νοσταλγήσει. Μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Διαδρομές Πολιτισμού».

O,τι αγαπάμε το ξεχνάμε, καμιά φορά… Κι ό,τι ξεχνάμε, το στέλνουμε μακριά. Σε ένα μέρος όπου η Μπάρμπι σιγοτραγουδάει Αλεξίου, κρατώντας μια παλιά φωτογραφία της, όπου η Οπρα Γουίνφρεϊ τα λέει παρεΐτσα με τον Αμλετ και ο Αλαντίν ταξιδεύει με ΚΤΕΛ, αφού το μαγικό χαλί κάνει σόλο καριέρα.

Σε ένα μέρος όπου όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν χαρούμενοι και αξιαγάπητοι, να κρατηθούν ζωντανοί, να νικήσουν το χρόνο και να μην ξεχαστούν, να υπάρξουν για λίγο, για λίγο ακόμα, για μία τελευταία προβολή.

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Μάριου Μεττή και του Νικόλα Στραβοπόδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη, η μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και οι στίχοι του Μίνου Θεοχάρη.

Παίζουν: Μάριος Μεττής, Αρετή Ρούσσου, Νικόλας Στραβοπόδης.Φιλική Συμμετοχή (voice off) Δήμητρα Ματσούκα. Φωτογραφίες Μιχαήλ Καρακούσης

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία \”Διαδρομές Πολιτισμού\” συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2006 με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων (θεατρικών, μουσικών, χορευτικών και χοροθεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων κ.ά.).

ΙNFO
14 Ιανουαρίου έως 14 Απριλίου
Παραστάσεις: Κυριακή 22.15, Δευτέρα-Τρίτη 21.15
Τιμές: κανονικό:18 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ