Κι εσείς, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μπορείτε να κερδίσετε μία από τις έξι διπλές προσκλήσεις για την παράσταση.

Η ομάδα της Πέρσας Σταματοπούλου συνεχίζει και στη νέα αυτή παραγωγή να ερευνά και να σχολιάζει θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου, άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητά μας.

Έτσι, με αφορμή την αίσθηση της απώλειας, παντός είδους, η συγκεκριμένη performance διαπραγματεύεται το ελάχιστο, το απαραίτητο, το απολύτως αναγκαίο, μέσα σ’ ένα άδειο χώρο, ο οποίος λειτουργεί απελευθερωτικά από συμβάσεις και εξαρτήσεις, ενώ ξεδιπλώνονται μικρά, σπονδυλωτά στιγμιότυπα, σαν χρονικές φάσεις της ζωής.

Η σύλληψη και η χορογραφία της παράστασης είναι της Πέρσας Σταματοπούλου, οι φωτισμοί του Παναγιώτη Μανούση και οι φωτογραφίες του Στέφανου Σάμιου. Ερμηνεύει η Πέρσα Σταματοπούλου.

Οι προσκλήσεις είναι δύο διπλές για κάθε ημέρα (5, 6 και 7 Απριλίου). Για να διεκδικήσετε μία από αυτές στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] γράφοντας ως θέμα Χωρίς και την ημέρα που επιθυμείτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.