Ξεχωριστοί σταθμοί της ιστορίας του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και των ανθρώπων του όπως καταγράφηκαν από το πέρασμά του στην Επίδαυρο για δεκατέσσερα συνεχή καλοκαίρια και αιχμαλωτίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Κωστή Καπελώνη, είναι το υλικό της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας έκθεσης φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου.

Η έκθεση «Έμψυχες Εικόνες μιας προσωπικής εξιστόρησης» παρουσιάζεται από το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και παραχωρήθηκε από το εμβληματικό θέατρο στην Πάτρα προκειμένου να εκτεθεί στα Παλαιά Σφαγεία σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα προέρχονται από το μοναδικό ιστορικής αξίας φωτογραφικό λεύκωμα που δημιούργησε ο Κωστής Καπελώνης και περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις παραστάσεις του Θεάτρου στην Επίδαυρο από το 1985 έως το 1998.

* Η έκθεση θα διαρκέσει έως 26 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη στην αίθουσα Κ4 των Παλαιών Σφαγείων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από Δευτέρα έως Σάββατο τις ώρες 9.00-14.00 και την Τετάρτη τις ώρες 17.00-20.00.