Με αφορμή τη νέα του ταινία Electra και με την πεποίθηση ότι η τέχνη είναι τόπος συνάντησης και δημιουργίας νέων ιδεών, ο σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου προσκαλεί το κοινό σε ανοιχτή συζήτηση με τους δημιουργούς της ταινίας και άλλους καλεσμένους καλλιτέχνες.

Στόχος του διαλόγου είναι μια διαφορετική προσέγγιση θεμάτων, όπως η υποκριτική τέχνη, η κινηματογραφική γραφή, ο μουσικός σχεδιασμός και η διανομή των ελληνικών ταινιών.

Ο κύκλος των συζητήσεων κλείνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με τον μοντέρ της ταινίας Χρήστο Γιαννακόπουλο, για ένα διάλογο με τον σκηνοθέτη και τους θεατές γύρω από την «περιπέτεια» του μοντάζ της Electra που διήρκεσε ένα χρόνο.

Τις υπόλοιπες ημέρες των προβολών και έως τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, που είναι η τελευταία προβολή της Electra στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ο Πέτρος Σεβαστίκογλου θα είναι παρών για ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ειδικότητα του μοντάζ. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μοντάζ ντοκιμαντέρ, ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, εταιρικών βίντεο και θεατρικών trailer. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Ανδρέα Μαριανό, Μπουγιάρ Αλιμάνι, Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, Στέλλα Θεοδωράκη, Κωνσταντίνο Γιάνναρη, Θάνο Αναστόπουλο, Γρηγόρη Οικονομίδη κ.α. Με τον Πέτρο Σεβαστίκογλου συνεργάζεται για δεύτερη φορά μετά το Attractive Illusion, παραγωγής 2012.