Η Γκαλερί 7 παρουσιάζει την καινούργια δουλειά της Chrys Roboras με τίτλο «In Man’s Land», που θα διαρκέσει…

… από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την καινούργια δουλειά της CHRYS ROBORAS με τίτλο: .In Man’s Land».

Η καλλιτέχνις μας λέει για την δουλειά της:
«Στην Ελλάδα με θεωρούν Αυστραλέζα, ενώ στην Αυστραλία με θεωρούν Ελληνίδα.Έτσι ξεκίνησε η πρώτη μου ζωγραφική ενότητα το 2007 : «Ταυτότητα, Αναγνώριση, Περιβάλλον, Αποδοχή, και Πατρίδα» – «No Man’s Land».Σήμερα μετά από πέντε χρόνια, η αίσθηση του “ No Man’s Land”  έχει μετατραπεί σε “In Man’s Land”. Δεν υπάρχουν ανασφάλειες της σκέψης και της αμφιβολίας, έχουν μαλακώσει. Υπάρχει προορισμός για τον άνθρωπο και έχει βρει ένα μονοπάτι για να ακολουθήσει. Η πατρίδα όμως  θα είναι πάντα χωρισμένη σε δύο κομμάτια».

Η Chrys Roboras  γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Στην συνέχεια έρχεται στην Αθήνα και σπουδάζει στην Αθήνα στο Middlesex University, Bachelor of fine Arts & Technology with Honours.

Ατομικές εκθέσεις:
2009: Γκαλερί «Αποθήκη», Πάρος.
2010: «Καπλανών», Αθήνα.
2011: Gallery “Icosahedrons, N.York. 
2013: Γκαλερί «7», Αθήνα

Έχει συμμετάσχει στην Art Athina- Aθήνα, Revolution Art Fair-Ταϊβάν, Parallax Art Fair-Λονδίνο, Biennale of Chianciano-Τοσκάνη Ιταλίας, Biennale του Beijing-Κίνα, Biennale Σαντορίνης.Τα έργα της έχουν τιμηθεί σε διάφορες εκθέσεις.Έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί για εξώφυλλο μουσικών βιβλίων καθώς και στο βιβλίο «International Contemporary Masters Volume 5». Έχει πάρει μέρος  σε πολλές ομαδικές-θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται στην συλλογή του Μουσείου του  Λας Βέγκας και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.