Το Θέατρο της Ημέρας, για τη λήξη της σπουδαστικής περιόδου 2013-2014, του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θέατρου και Θεατρικού Παιχνιδιού, παρουσιάζει τις εκδηλώσεις των σπουδαστών του στη ΜΠΛΕ ΣΚΗΝΗ του θεάτρου.

Ο Λάκης Κουρετζής, Δ/ντής  Σπουδών του Εργαστηρίου, η Ανδρομάχη Μοντζολή, Καλλιτεχνική Δ/ντρια του θεάτρου και η διδακτική ομάδα που αποτελείται από τους: Ηλία Πίτσικα, Αφροδίτη Παρζακώνη & Κατερίνα Πολυχρονοπούλου εμψυχώνουν και στηρίζουν την προσπάθεια των σπουδαστών.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, ώρα 8:00μ.μ.:

Tο Ετήσιο Σεμινάριο, η Σαββατοκύριακη Σχολή και τα τρία έτη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ παρουσιάζουν σκηνικά δρώμενα και αυτοσχεδιασμούς βασισμένα στις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού με τις οποίες ασχολήθηκαν στη χρονιά που πέρασε.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, ώρα 8:00μ.μ.:

Οι τελειόφοιτοι  σπουδαστές του τριετούς Εργαστηρίου στα πλαίσια  της βιωματικής προσέγγισης της θεατρικής τέχνης, παρουσιάζουν παραστάσεις που έχουν επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου οι ίδιοι.

Οι εκδηλώσεις – με ελεύθερη είσοδο – έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, θεατρολόγους και όσους άλλους ασχολούνται με το Θεατρικό παιχνίδι και τη Θεατρική αγωγή γενικότερα.