Οι Echo Basement και οι White Room θα εμφανιστούν για ένα live στο Υπόγειο στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.

Οι Echo Basement είναι μία post-indie μπάντα και αποτελούν το επιστέγασμα μιας πορείας που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στα υπόγεια της Αθήνας, στα μπαρ και τις μουσικές της σκηνές. Η μουσική των Echo Basement είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Μέσα στον Απρίλιο 2016 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ολοκληρωμένος δίσκος με τον τίτλο «Placid» από την «Fm Records» και είναι διαθέσιμος σε όλα τα μουσικά δισκοπωλεία σε cd και παγκοσμίως στα ηλεκτρονικά καταστήματα (Amazon, iTunes, Spotify κλπ). Το δίσκο τους αυτό θα παρουσιάσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο Υπόγειο (Μελενίκου 13) το βράδυ της 4ης Μαΐου.

Μαζί τους οι  Θεσσαλονικείς και ψυχεδελικοί ρόκερς White Room, οι οποίοι έχοντας δύο δίσκους στις αποσκευές τους [Pride & Pain (2013) και Madness Of Reality (2014)], ήδη συνθέτουν το υλικό για την τρίτη δισκογραφική τους δουλειά. Μέρος αυτής, αλλά και των παλιότερων κομματιών τους θα περιλαμβάνονται στο live set της Τετάρτης 04/05 στο Υπόγειο.

Official Website: https://echobasement.com/
Facebook: https://www.facebook.com/EchoBasement
Bandcamp: http://echobasement.bandcamp.com
Promo Single: https://youtu.be/Lbvi-7rz_78
Info: https://www.facebook.com/whiteroomband/
Music: https://www.youtube.com/user/whiteroomband1