Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, η DUSK  ξεπερνάει τα όρια των «τειχών» των Αθηνών  , πραγματοποιώντας  μία εμφάνιση στον παραμυθένιο Τόπο Τεχνών Χώρα στη Λαμία.

Με  τα κομμάτια του album ”the Debut of Crossing the Lines”,  το νεογέννητο  single της “Dolphin” , καθώς & αγαπημένα της τραγούδια , «μεταμφιεσμένα» με τον δικό της ήχο,θα καλέσει ξωτικά & θα ξορκίσει δράκους ..σε ένα full band set, περιτριγυρισμένο από τη μαγική μυρωδιά της Άνοιξης.

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances ? “ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” , αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish  ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013 , άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε  έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους , τον Απρίλιο του 2014 .

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της ,ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές  τις οποίες & συνεχίζει έκτοτε .

Το νέο της single “Dolphin”,σε παραγωγή του Greggy K. , κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του  καλοκαιριού.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά

Κων/νος Κιλάζογλου ;ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαυίδ Μπρομοίρας : Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums