Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, οι Dub Trio, το τρίο από το Brooklyn έρχoνται να ξεδιπλώσουν το δυναμικό υβρίδιο

dub/rock/progressive που κάνει τον κόσμο να παραμιλάει για τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Οι Dub Trio επιστρέφουν για μία εμφάνιση στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο Block 33, με τον 4ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους (μέχρι τώρα), ένα απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ που ηχογραφήθηκε μέσα σε μόλις 7 μέρες.

Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να ανταλλάσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν όποιο κουμπί, διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στη χαρακτηριστική έκφανση της dub μουσικής.

Αν οι αρχαιολόγοι έσκαβαν μετά τον επόμενο παγετώνα και έβρισκαν ένα δίσκο των DubTrio θα ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό μουσικό δείγμα της κοινωνίας της Νέας Υόρκης. Τόσο απροσάρμοστα διαφορετικό αλλά με έναν μυστηριώδη τρόπο μαγευτικά ενδιαφέρον.

Έχουν συνεργαστεί στενά (σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις) με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton. (περιοδεύουν συχνά μαζί τους και ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του).

Επίσης ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom, Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους έγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομενικά αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.

Τη δυνατότητα να πιάσουν λοιπόν τα επιθυμητά decibel λοιπόν θα έχουν στις 4 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη όταν και θα μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται ένα από τα πιο εκρηκτικά live acts παγκοσμίως.

Ο drummer Joe Tomino, ο μπασίστας Stu Brooks και ο κιθαρίστας D.P. Holmes σας καλούν σε ένα ηχητικό πείραμα που θα παντρέψει ζωντανά στη σκηνή metal, dub, punk και reggae ρυθμούς ωθώντας τα απαίδευτα αυτάκια μας σε νέες ανεξερεύνητες ηχητικές κατευθύνσεις.