Οι Dr. Vodkatini θα πραγματοποιήσουν μια ζωντανή εμφάνιση στο Half Note Jazz Club

… την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, στις 22.30.

Μια απ’ τις κορυφαίες soul – jazz – funk ελληνικές μπάντες, οι δεκαμελείς Dr.Vodkatini, έχοντας στην πλάτη τους 12 χρόνια παρουσίας τόσο σε live σκηνές όσο και στη δισκογραφία, με full σύνθεση, για πρώτη φορά στο Half Note Jazz Club, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Οι δέκα μουσικοί υπόσχονται ένα ξεσηκωτικό funky soul πάρτυ πλημμυρισμένο από ένα cocktail από διασκευές και originals απ’ τα δύο πρώτα άλμπουμ τους, και εμπλουτισμένο με πολλά κομμάτια απ’ το νέο live ρεπερτόριο της μπάντας, plus την παρουσίαση του νέου τους κομματιού “Cry”!

MC Yinka – φωνή
Γκέλλυ Φλουρή – φωνή
Cristina Fontana – φωνή
Χρίστος Τσαμαρδάς – κιθάρα
Ζωή Ευσταθίου – πλήκτρα
Daniel Adegbola – μπάσο
Ανδρέας Θερμός – τενόρο σαξόφωνο
Διονύσης Κοκόλης – τρομπέτα
Στέφανος Ψαραδάκης – drums
Δημήτρης Κεφαλίδης – κρουστά

Οι Dr.Vodkatini κινούνται στο χώρο της μαύρης μουσικής με μια έμφαση στη soul, την acid jazz, τη disco, το funk αλλά και τους κοσμοπολίτικους easy listening, latin και lounge ήχους των 60s-70s. Η μπάντα έχει ένα πολύ πλούσιο ιστορικό ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα για περισσότερα από 10 χρόνια, με χαρακτηριστικό την ενέργειά της και την ανεβαστική διάθεση επί σκηνής, αφού ο σκοπός είναι κάθε εμφάνιση να είναι και ένα πάρτυ.

Tο ρεπερτόριο στα live shows είναι μοιρασμένο με κομμάτια-συνθέσεις της μπάντας, αλλά και πολλές διασκευές από το χώρο της μαύρης μουσικής. Από δισκογραφικής πλευράς έχει κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ (με κατεξοχήν original κομμάτια της μπάντας) και 2 singles, πολλές συμμετοχές σε compilation CDs, ενώ αυτό τον καιρό ηχογραφεί το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Στα live η μπάντα αποτελείται από 10 άτομα επί σκηνής, μια και το ζητούμενο είναι να αναβιωθεί χωρίς “εκπτώσεις” και συμβιβασμούς το line-up των συγκροτημάτων των χρυσών εποχών της soul, με πνευστά, κρουστά, τραγουδιστές, με αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό οπτικά και ακουστικά.