Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 θα απολαύσουμε την πανσέληνο με ένα live έκπληξη στο πανοραμικό μπαλκόνι του Ξενοδοχείου Όλυμπος στον Πλαταμώνα.

Blues you won’t get easy and is hard to lose!!!

Βρώμικα παραδοσιακά μπλουζ περασμένα με ένα πιο up-tempo rock n roll ύφος μπερδεύονται με έντονες διασκευές στα τραγούδια του Tom Waits και της Chess Records από το Σικάγο του 1950!!! Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Dr. Albert το θρυλικό τενεκεδάκι από τα βάθη του Μισσισσιππή, η Jess από το Άμστερνταμ, σχεδόν πάντα αδιάφορη και ατάραχη, παρακολουθεί τα πάντα αραχτή στο HiHat και ο εκπληκτικός κιθαρίστας Mickey Pantelous!!! Κρατήστε δυνάμεις για ένα ξεχωριστό σόου ηλεκτρικού μπλουζ δυναμίτη με έναν από τους καλύτερους εγχώριους αντιπροσώπους του είδους….

H “Dr. Albert Flipout’s one CAN band” είναι ένα one man band project (άνθρωπος ορχήστρα) δημιουργία του Έλληνα-Δανού, Blues, rock, Avant-garde μουσικού Μίκη Παντελούς. Έχει κυκλοφορήσει δύο album “Can’t find my pills” 2010 και “North of Africa” 2013 με το δεύτερο να του ανοίγει τις πόρτες για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι “Dr. Feelgood”.

Ο Dave Harris λέει για τον Mickey Pantelous και την“Dr. Albert Flipout’s one CAN band” στο βιβλίο του για τις one man bands “Head, Hands and Feet” 2012.

Ο Θρυλικός Δόκτωρ Albert Flipοut, μαζί με τον Ελληνοδανό άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous, αντισυμβατικοί όπως πάντα ρίχνουν φως σε σκοτεινότερες πτυχές της ζωής.

Παίζουν τραγούδια από το νέου τους album “North of Africa” πραγματευόμενοι την κοινωνική πλευρά της πολιτικοοικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα χωρίς να ξεχνάνε να κάνουν αναφορά σε μουσικές και καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει όπως οι Tom Waits, Kurt Weill, Captain Beefheart, White Stripes… αλλά και τα παραδοσιακά Blues του Mississippi, βάζουν τα πράγματα κάτω και ροκάρουν. Ένας άνθρωπος, μια κονσέρβα, μια ορχήστρα!

Το ξενοδοχείο Όλυμπος είναι το πιο vintage καταφύγιο στην περιοχή του Πλαταμώνα και διαθέτει μια από τις καλύτερες θέσεις για να απολαύσεις το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά σου, η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα είναι πράγματι μαγευτική. Λειτουργεί εδώ και 50 χρόνια ασταμάτητα και βρίσκεται ανάμεσα από το μεσαιωνικό Κάστρο, και το κέντρο του Πλαταμώνα, αποτελεί το ιδανικό μέρος για ηρεμία και χαλάρωση. Κάτω από το γιγάντιο πλάτανο που καλύπτει όλη την αυλή του θα στήσει ο Mickey Pantelous και ο Dr Albert τα σύνεργα τους για να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, το Σάββατο 29 Αυγουστου!!!!

*Λογοπαίγνιο στα Αγγλικά με τη φράση ONE MAN BAND (Άνθρωπος ορχήστρα), και τη λέξη CAN (…Τενεκές, κουτί κονσέρβας…-…δύναμαι, μπορώ…)

ONE CAN BAND (Τενεκές Ορχήστρα) ή (ένας μπορεί να είναι ορχήστρα)