Οι Replicas επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο Discovery, ακριβώς 3 μήνες μετά το πρώτο πετυχημένο party της σειράς. Αφορμή η ολοκλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα δημιουργίας τους και το ξεκίνημα μια νέας χρονιάς.

Οι Replicas έχουν γενέθλια και τα γιορτάζουν στο Bios το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους έζησαν αξέχαστα party και μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές τον τελευταίο χρόνο.

Ανάμεσά τους και ο Andrea Gorgerino, ιδρυτικό μέλος και εκπρόσωπος των JBAG, είναι υπεύθυνος μαζί με τον Jerry Bouthier για πολλά remixes σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το πιο hot όνομα στα ευρωπαϊκά club και το πλέον περιζήτητο από διάσημους fashion designers στις εβδομάδες μόδας. Είναι γνωστό ότι οι JBAG είναι τα αγαπήμενα παιδιά της Vivienne Westwood και αναλαμβάνουν σχεδόν αποκλειστικά το soundtrack για τις επιδείξεις της.

Το line up συμπληρώνουν οι Vinyl Bitches, o Tareq, ο Scissorz και o MK7. Συνολικά 8 DJ, οι οποίοι υπόσχονται ένα super set με επιλογές από όλο σχεδόν το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.