Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν στο πλαίσιο της σειράς Disneyτρία βιβλία με τίτλο “Η οικογένεια του Σίμπα”, “Ο κεραυνός και η παρέα του στον κήπο” και “Ο Ρεξ ταχυδακτυλουργός”.

 

Η οικογένεια του Σίμπα (3-5)

ISBN: 978-960-566-063-5

ΔΩΡΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Γνώρισε την οικογένεια του Σίμπα και άλλες οικογένειες της αφρικανικής σαβάνας, καθώς τρώνε, παίζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους.

 

Ο Κεραυνός και η παρέα του στον κήπο (5+)

ISBN: 978-960-566-064-2

ΔΩΡΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Όλοι γνωρίζουν ότι στα Μπουζί της Ωραίας Ελένης βρίσκονται οι ωραιότεροι κήποι. Ποιο είναι όμως το μυστικό πίσω από τους ολάνθιστους κήπους; Διάβασε το βιβλίο για να το ανακαλύψεις!

 

Ο Ρεξ ταχυδακτυλουργός (6+)

ISBN: 978-960-566-065-9

Ο Ρεξ κάνει τον ταχυδακτυλουργό πετώντας ψηλά τη μύτη και τα αυτιά του κύριου Πατάτα, αλλά αυτά προσγειώνονται στο γρασίδι κάτω από το παράθυρο. Ο Ρεξ και οι φίλοι του προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα πιάσουν. Θα μπορέσει κάποιος να βρει ένα καλό σχέδιο διάσωσης;

 

ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σειρά βιβλίων με ιστορίες, ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την αναγνωστική ικανότητα των παιδιών, ώστε να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο του βιβλίου. Με προσεγμένα κείμενα, υπέροχες εικονογραφήσεις, επιλεγμένο λεξιλόγιο, οι συναρπαστικές ιστορίες με τους αγαπημένους ήρωες της Disney μεταφέρουν επίσης μηνύματα ζωής, αρετές και αξίες για κάθε ηλικία που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη, αφυπνίζουν την περιέργεια και ενεργοποιούν τη φαντασία. Μέσα από απλές ιστορίες προβάλλονται θέματα που απασχολούν βαθιά τα παιδιά κάθε ηλικιακής ομάδας και ανταποκρίνονται στις εμπειρίες και στις απορίες τους:

• Πώς μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου;
• Τι με κάνει ξεχωριστό;
• Πώς συνεργάζονται οι άνθρωποι για να λύσουν προβλήματα;
• Γίνεται να διαφωνούν οι φίλοι χωρίς να πληγώνουν ο ένας τον άλλον;
• Μπορούμε να φροντίσουμε καλύτερα το φυσικό περιβάλλον και με ποιον τρόπο;

 

Τα τρία ηλικιακά επίπεδα της σειράς (3-5, 5+, 6+) βοηθούν τους γονείς να επιλέξουν το κατάλληλο κάθε φορά βιβλίο, ανάλογα με την αναγνωστική ετοιμότητα του παιδιού.