Η διάσημη τραγουδίστρια της τζαζ, που έχει βραβευθεί με 4 Grammy Awards ως Best Jazz Vocal Performance θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην  Θεσσαλονίκη ,στο πλαίσιο των 43ων Δημήτριων και στην Αθήνα.

Η Dianne Reeves διαπρέπει στην παγκόσμια jazz σκηνή και θεωρείται μία από τις εξέχουσες jazz vocalists του κόσμου, θέση που έχει κατακτήσει με τη δεξιοτεχνία, τις μεγάλες φωνητικές δυνατότητες, τον αυθορμητισμό και τον ξεχωριστό jazz και Rhythm’ n’ Blues στυλ της.

Ήταν η πρώτη ερμηνεύτρια που κέρδισε τον τίτλο Creative Chair  for Jazz που απονέμει η Los Angeles Philarmonic και η πρώτη που τραγούδησε στο Walt Disney Concert Hall του Los Angeles. Επίσης ήταν η πρώτη ερμηνεύτρια που το 1987 υπέγραψε στη θρυλική Blue Note/EMI. Το 2002 τραγούδησε στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2002 που έγιναν στο Salt Lake City.

 Μετά από το βραβευμένο Good Night, and Good Luck του 2006, επιστρέφει το 2008, ουσιαστικά 5 χρόνια μετά το A Little Moonlight του 2003, με νέα ηχογράφηση στην Βlue Note. Στο When you know απολαμβάνουμε εκπληκτικές ερμηνείες σε jazz standards, παλιά και πρόσφατα, όπως τα Just my imagination, Today will be a good day, Over the weekend και το ομότιτλο When you know.