Χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και αξιοποιώντας τις συνεντεύξεις ανθρώπων από τα Εξάρχεια, καθώς και τους στίχους και τα τραγούδια που έχουν ήδη δημιουργηθεί, σας περιμένουμε να συν-δημιουργήσουμε το υλικό για την τελική παράσταση του saBarBar, στο πλαίσιο του co-Athens!

Εσείς βάζετε το κέφι και την όρεξή σας, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί χαρακτήρες, διαλόγους, μικρές σκηνές, αλλά και σόλο δημιουργίες στα τέλη Μαΐου!

Προτείνεται, χωρίς να είναι απαραίτητη, η συμμετοχή και στα τέσσερα εργαστήρια.

Τα θεατρικά εργαστήρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά και στα ελληνικά και απευθύνονται σε ανθρώπους από κάθε εθνικότητα, με ενδιαφέρον για τη γειτονιά των Εξαρχείων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom. Για τη συμμετοχή σας προτείνεται κάποια αντίστοιχη εμπειρία σε θεατρικές διαδικασίες ή εργαστήρια, χωρίς αυτό να είναι προϋπόθεση.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Προθεσμία αιτήσεων: Τρίτη 4 Μαΐου

Το saBarBar συν-δημιουργήθηκε από τους Μομίνα Αλγκάγκα, Βάσια Βαλκανιώτη, Γιαμάν Γιουναίντ, Φάνη Κατέχο, Άννα Μαγουλιώτη, Κατερίνα Πρωτονοταρίου, Γιώργο Σαχίνη, Μοχάμαντ Ταγιέμπ. Είναι μια συνεργασία της όχι παίζουμε / UrbanDig Project με τη Fabrica Athens μαζί με πρόσφυγες που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo.

Η δράση αποτελεί μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo, μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος UIA.