Πατήστε το off στην τηλεόραση και βγείτε μια βόλτα στον συναρπαστικό κόσμο που θα βρείτε σε δισεκατομμύρια σελίδες! Η 4η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες της για να τη διαβείτε έως τις 20 Μαΐου.

Πατήστε το off στην τηλεόραση και βγείτε μια βόλτα στον συναρπαστικό κόσμο που θα βρείτε σε δισεκατομμύρια σελίδες! Η 4η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες της για να τη διαβείτε έως τις 20 Μαΐου.Ο κόσμος του βιβλίου, μαζί σε μια έκθεση: Συγγραφείς, εκδότες, λογοτεχνικοί πράκτορες, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμους και φορείς του βιβλίου, οι οποίοι θα ενημερωθούν, θα συζητήσουν και θα διαπραγματευθούν πάνω σε ό,τι αφορά το βιβλίο.


Η μεγάλη έκταση του HELEXPO θα φιλοξενήσει 400 εκδότες, παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις, αλλά και βιβλία από 47 ξένες χώρες.


Η 4η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης φέτος έχει χαρακτήρα φεστιβάλ, καθώς οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ ανέρχονται στις 150.


Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται λογοτεχνικές συναντήσεις, παρουσία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, παρουσιάσεις βιβλίων, θεματική έκθεση αφιερωμένη στο Ταξίδι με 45 φωτογραφίες από διάφορες φυλές του πλανήτη, αφιερώματα, στρογγυλά τραπέζια, σεμινάρια με επαγγελματικό χαρακτήρα, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ και ταινιών και η παιδική γωνιά με θέμα Στη διασταύρωση των πέντε ηπείρων, όλες με πρωταγωνιστή το βιβλίο.


INFO
Η 4η Διεθνής Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (το Σάββατο έως τις 10 το βράδυ) στα περίπτερα 13, 14 και 15 της HELEXPO. Είσοδος δωρεάν