Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στα σεμινάρια των Ημερών Σταδιοδρομίας «DevelopingU, που θα λάβουν χώρα στα campuses Αθήνας, Αμαρουσίου, Πειραιά και Θεσσαλονίκης μεταξύ 6-17 Φεβρουαρίου 2017.

 

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας “DevelopingU θα φιλοξενήσουν δεκάδες διακεκριμένους επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς και επιστήμονες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν περισσότερα από 200 Σεμινάρια και Workshops για την ανάπτυξη επαγγελματικών ικανοτήτων και γνώσεων, σε 17 διαφορετικά επιστημονικά πεδία:

 

Επιπλέον, το CareerOffice του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει στο πλαίσιο του DevelopingUσειρά σεμιναρίων για επιτυχία στην καριέρα και επαγγελματική εξέλιξη σε όλους τους κλάδους.

 

Στα σεμινάρια των Ημερών Σταδιοδρομίας “DevelopingU μπορούν να συμμετάσχουν τόσο φοιτητές και απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, όσο και όσοι ενδιαφέρονται να εξελίξουν την καριέρα τους, να εξειδικευθούν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, αλλά και να αναπτύξουν το δίκτυο των επαφών τους (networking).

 

Δείτε τα αναλυτικά προγράμματα των εκδηλώσεων ανά campus και δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην σελίδα http://www.mitropolitiko.edu.gr/el/developingu2017