Η People Entertainment ανακοινώνει την προσωρινή αναβολή της συναυλίας του Γιώργου Περρή και της Deborah Myers που ήταν προγραμματισμένη για …

το Σάββατο 9 Απριλίου στο Θέατρο Ακροπόλ, λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων.

Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας.

Η γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Deborah Myers επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια απουσίας και συναντά επί σκηνής έναν εξαιρετικό

ερμηνευτή, τον Γιώργο Περρή.

Σε έναν ιστορικό χώρο της Αθήνας, το ανακαινισμένο ΑΚΡΟΠΟΛ, πραγματοποιείται για πρώτη φορά μία λαμπερή συνάντηση δύο φίλων που εδώ και καιρό ήθελαν να τραγουδήσουν μαζί. Μία συναυλία που ενώνει δύο καλλιτέχνες από διαφορετική κουλτούρα, με την ίδια αγάπη όμως για την μουσική και την τέχνη τους.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν η Deborah Myers και ο Γιώργος Περρής αποτελεί ένα ταξίδι σε διάφορα είδη μουσικής και περιλαμβάνει δυνατές στιγμές: γνωστά τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, τραγούδια από τον κινηματογράφο, κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο της Deborah, αλλά και γαλλικά τραγούδια από τον νέο δίσκο του Γιώργου Περρή που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο εξωτερικό.

Στην παράσταση αυτή, ξεχωριστή ενότητα αποτελεί η ελληνική μουσική. Επιλεγμένα κομμάτια μερικών από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες,  και αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Περρή. Στο πρόγραμμα αυτό ωστόσο θα έχουμε και μία θαυμάσια ευκαιρία να ακούσουμε την Deborah να τραγουδά στα ελληνικά δίνοντας την δική της υπογραφή σε αγαπημένα κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου.
Ανάμεσα σε άλλα οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει και θα μας παρουσιάσουν ένα μικρό αφιέρωμα-έκπληξη, το οποίο υπόσχονται να μας παρασύρει στην ξεγνοιασιά της παιδικής μας ηλικίας.

Η παράσταση αυτή, με την Deborah πλάι στον Γιώργο και τον Γιώργο πλάι στην Deborah υπόσχεται δυνατές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια και  πάνω απ\’όλα χιούμορ, αισιοδοξία και καλή ενέργεια!

Μουσικός Επιμελητής: Θωμάς Κοντογεώργης
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Ήχος: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Βίντεο: Γιώργος Καρτάλος
Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες