Η Ianos Αίθουσα Τέχνης φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της Νίκης Κοκορέλη με τίτλο Dazed Blooms.

Η Νίκη Κοκορέλη φωτογραφίζει τις φίλες της, καταγράφοντας με τον ευαίσθητο φακό της το λεπτό πέρασμα από την εφηβική ηλικία στην ενηλικίωση. Πρόκειται για «σκηνοθετημένα» από την ίδια πορτραίτα οικείων της προσώπων, τοποθετημένα σε αναπάντεχους υπαίθριους και δομημένους χώρους που ενώ δεν απομακρύνονται γεωγραφικά από το αστικό τοπίο της Αθήνας, διακρίνονται από μια υπερβατική κινηματογραφική ατμόσφαιρα που αποτελεί την αφετηρία μιας προσωπικής υπερρεαλιστικής αφήγησης.

Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

Η Νίκη Κοκορέλη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 1996. Αποφοίτησε από το “American Community Schools of Athens” το 2014. Οι σπουδές της είναι στον χώρο των τεχνών με αντικείμενο τη Φωτογραφία και τη Σκηνοθεσία. Από πολύ μικρή είχε ιδιαίτερη κλίση στις τέχνες, ενώ από την ηλικία των έξι ετών σπουδάζει κλασικό χορό. Ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων της έκθεσης θα διατεθεί για τους σκοπούς της  Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, για την ομάδα χορού «Τερψιχόρη».