Το Power Trio των David Murray, Geri Allen και Terri Lyne Carrington, έρχεται στο Gazarte για ένα live που θα μας μαγέψει! – Η συναυλία αναβάλλεται

Ονόματα και μουσικοί ειδικού βάρους που ενωμένοι έρχονται στην Αθήνα για να μας δώσουν μια γεύση της δεξιοτεχνίας τους και της αξεπέραστης γοητείας της jazz…

David Murray… εξέχουσα φυσιογνωμία της jazz σκηνής των δεκαετιών ’80 – ’90 της Νέας Υόρκης και με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, μεταξύ των οποίων οι: Max Roach, Randy Weston, Elvin Jones, αναδύθηκε από το κίνημα της free jazz συνδέοντάς τη με ωριμότητα με στοιχεία της post-bop σκηνής καθώς και της Αφρικανικής παράδοσης.

Terri Lyne Carrington… κάτοχος 3 Grammy® Award, η γυναικεία δύναμη στα drums, μια εξέχουσα μουσικός, συνθέτης και jazz ερμηνεύτρια με συνεργασίες κορυφής στο ενεργητικό της, όπως: Dizzy Gillespie, Stan Getz, Clark Terry, Herbie Hancock, Wayne Shorter, Joe Sample, Al Jarreau, Yellowjackets.

Geri Allen…  άλλη μια γυναίκα – δυναμίτης, μία δεξιοτέχνης πιανίστα της jazz, που έχει συμπράξει με καλλιτέχνες όπως οι: Ornette Coleman, Charlie Haden, Ron Carter, Tony Williams, Dave Holland, Jack DeJohnette και Charles Lloyd.

Ένα Power Trio συμπράττει επί σκηνής και υπόσχεται υψηλής κλάσης performance και αυθεντική jazz για τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι ένα μουσικό “παιχνίδι” και σίγουρα από αυτά που το κοινό θα παρακολουθήσει καθηλωμένο. Αποκλειστικά στο Theater Stage του GAZARTE!