Ο Dave Weckl, ο «βασιλιάς του Triplet», ίσως ο σημαντικότερος jazz-fusion ντραμμερ του κόσμου σήμερα, έρχεται με το group του για μία ακόμη φορά στη σκηνή του Αθηνά Live. Μία και μοναδική συναυλία για τους τυχερούς που θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν. Για πάνω από 35 χρόνια, ο Dave Weckl, παραμένει στην κορυφή των drummers, ενώ το εκπληκτικό και δυναμικό του παίξιμο, έχει επηρεάσει και εμπνεύσει πολλούς μουσικούς. Ξεκινάει να παίζει drums σε ηλικία 8 ετών, παρακολουθώντας ροκ συγκροτήματα και αργότερα στρέφεται στους Buddy Rich και Steve Gadd. Η πρώτη σοβαρή συναυλία του, έρχεται με τη συμμετοχή του στο group French Toast. Σ’ αυτό το group τον γνωρίζει ο Anthony Jackson, όπου τον προτείνει στους Simon and Garfunkel. Μετά από αυτό, η καριέρα του απογειώνεται. Παίζει συνεχώς δίπλα σε μεγάλα ονόματα και ηχογραφεί με Benson, Diana Ross, Robert Plant ενώ περιοδεύει με τον Chick Corea και την Elektric Band παντού στον κόσμο. Στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί σε Live Συναυλίες με τον Γιώργο Φακανά, ενώ έχει ηχογραφήσει σε 2 cds του (Domino και Interspirit). Σήμερα παίζει ως sideman με όλα τα γνωστά ονόματα της jazz, αλλά και με το δικό του σχήμα, όπου παρουσιάζει κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία.

Μαζί του σ’ αυτό το ταξίδι, βρίσκεται ο παιδικός του φίλος, αλλά και εξίσου εκπληκτικός μπασίστας o Tom Kennedy. Ξεκίνησε παίζοντας κοντραμπάσο, αλλά στην πορεία στράφηκε στο ηλεκτρικό μπάσο γιατί του άνοιγε διαφορετικούς ορίζοντες. Έχει συνεργαστεί με τους Michael Brecker, Tania Maria, Al di Meola, Steve Gadd, Frank Gambale, Simon Phillips, Steve Lukather κα. Εχει 6 προσωπικά cds.

Τρίτο μέλος της μπάντας, ο Νεουορκέζος σαξοφωνίστας με τον εκπληκτικό ήχο, Bob Franceschini, γνωστός από τις συνεργασίες του με Michel Camilo, George Benson, Victor Bailey, Dave Weckl, Anthony Jackson, Darryl Jones, Aretha Franklyn και Mike Stern .

Στο πιάνο ο πολύ ταλαντούχος Stu Mindeman. Έχει παίξει και ηχογραφήσει με Branford Marsalis, Gloria Estefan, Antonio Sanchez, James Genius, Jeff “Tain” Watts κα.

Ένα κουαρτέτο υψηλότατου επιπέδου για το οποίο το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!