Με το CSI Kids Mystery Party: Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας οι μικροί μας φίλοι, γίνονται ντετέκτιβ για μια ημέρα και εξερευνούν το μεγάλο μυστήριο, κερδίζοντας δώρα.

Οι μικροι ντετέκτιβς αναζητούν τον κλέφτη της βασιλόπιτας στην πιο επίκαιρη περιπέτεια μυστηρίου των Χριστουγέννων. Παράλληλα μαθαίνουν για την ιστορία αυτής της αγαπημένης παράδοσης που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου.

Το νέο μας μυστήριο απευθύνεται σε παιδιά 8-11 ετών και είναι διαθέσιμο από 1/12/16 έως και 15/2/17.

Είναι ιδανικό για σχολείαπαιδικά πάρτυ και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις, όπου οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αναζητούν έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο να απασχολήσουν τα παιδιά τους.


Υπόθεση

Χριστούγεννα, χαρές και δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Κι ενώ τα παιδιά ετοιμάζονται να κόψουν τη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, ανακαλύπτουν ότι αυτή έχει κάνει φτερά! Κάποιος την έκλεψε!

Όμως τα θαρραλέα παιδιά δεν το βάζουν κάτω!

Γίνονται αμέσως ντετέκτιβς του CSI Kids κι ορκίζονται να εξιχνιάσουν την αρπαγή της βασιλόπιτας, σώζοντας τις γιορτές!

Για τους γονείς:

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Παράλληλα, μαθαίνουν για την ιστορία αυτής της ορθόδοξης θρησκευτικής παράδοσης που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου.

Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα πάρτυ που θα τους μείνει αξέχαστο! Στο τέλος, κόβουμε τη βασιλόπιτα και το παιδί που κερδίζει το φλουρί παίρνει δώρο ένα κυνήγι θησαυρού!