Θαυμάσια. Κακιά. Έρχεται τον Μάιο του 2021.

Η Έμα Στόουν, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ για το ρόλο της στο “La La Land” επιστρέφει σε μια νέα εκδοχή της “Cruella” από την Disney. Μία ταινία μυθοπλασίας για τις επαναστατικές απαρχές μιας προσωπικότητας που αγαπάμε να μισούμε. Της κακιάς, αλλά στην τελευταία λέξη της μόδας, τη μυθική Cruella de Vil.

Η ταινία “Cruella,” τοποθετείται στη δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο, ενώ η ενέργεια μιας πανκ ροκ επανάστασης συγκλονίζει τον κόσμο. Μία νέα γυναίκα, η Estella, όμορφη και δημιουργική, έχει πάρει την απόφαση να γίνει διάσημη ως σχεδιάστρια μόδας. Γίνεται φίλη με ένα ζευγάρι νέων απατεώνων, η οποίοι εκτιμούν την όρεξη της για “ζαβολιές” και μαζί χτίζουν τη ζωή τους στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, η τάση της μόδας που αποτυπώνει η Estella γίνεται αντιληπτή από τη βαρόνη von Hellman, έναν θρύλο της μόδας, τον οποίο ενσαρκώνει η φοβερή Emma Thompson (“Howards End,” “Sense & Sensibility”). Η σχέση τους πυροδοτεί μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που έχουν ως αποτέλεσμα η Estella να αγκαλιάσει τη μοχθηρή πλευρά της και να γίνει η κακιά φασιονίστα που όλοι γνωρίζουμε.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Craig Gillespie (“I Tonya”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Dana Fox και Tony McNamara, και την ιστορία οι Aline Brosh McKenna και Kelly Marcel & Steve Zissis.