Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Led Zeppelin, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες στην ιστορία του rock’n’roll, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club!

Μία επίλεκτη παρέα που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς της εγχώριας σκηνής – με πορεία σε συγκροτήματα όπως The Bet, Travel Mind Syndrome, Sigmatropic, Phil Diamond, Whereswilder, Bangies, Brothers – αποδίδει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια των μυθικών Zeppelin, σε ένα οπτικοακουστικό show που θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους της rock μουσικής!

From IV to I, Led Zeppelin, the early days.
2 sets, 22 τραγούδια, 4 θρυλικά album.

Μετρώντας τις ημέρες που γέννησαν και διαμόρφωσαν το rock μέχρι σήμερα. Ηλεκτρισμένα heavy blues (When The Levee Breaks, Since I’ve Been Loving You, Heartbreaker, Dazed and Confuzed), θρυλικά rock’n’roll riffs (Rock’n’Roll, Living Loving Maid, Communication Breakdown), σκοτεινά folk rock anthems (Stairway To Heaven, Ramble On, Babe I’m Gonna Leave You), αξεπέραστοι αυτοσχεδιασμοί (Whole Lotta Love, I Can’t Quit You Baby), ακουστικά διαμάντια (Going To California).

Η μπάντα μεταφέρεται, μέσα από προβολές, στην απογείωση του ιστορικού zeppelin “Hindenburg.” Ακολουθεί η πορεία του ταξιδιού ενώ σταδιακά προχωράμε προς την “καταστροφή” του βάζοντας το κοινό ξανά στο κλίμα της συναυλίας και συνδέοντάς το παράλληλα με το εξώφυλλο του ντεμπούτου δίσκου της ιστορικής μπάντας των Led Zeppelin.

Ένα live που αναζοπυρώνει και αποτυπώνει το πάθος, την εκρηκτικότητα και την ατμόσφαιρα μιας εποχής που έμεινε στην ιστορία!

9 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club… μετράμε αντίστροφα.

Με τους:
Στέφανο Φίλιππο Διαμαντόπουλο  – φωνή, φυσαρμόνικα
Κώστα Μαδεμλή- κιθάρες
Φοίβο Ζήτη – κιθάρες, πλήκτρα
Βασίλη Νησόπουλο – μπάσο, κιθάρες, μαντολίνο
Ηλία Αρωνίδη – τύμπανα

Φωτισμός-Σκηνοθεσία
Γιώργος Κλαδούρης