Το Beton 7 παρουσιάζει τη μουσική παράσταση του Γιώργου Μαγουλά με τίτλο «Commotion» την Πέμπτη …

3 Μάιου 2012.

«ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ;» Η φράση του Δημήτρη Πικιώνη εκφράζει την αγάπη του για το ανέφικτο, το όνειρο για κάτι καλύτερο που κινεί τα βήματα, που φέρνει το μόνιμο με το προσωρινό σε αντίθεση, σε αναταραχή.

Το σύγχρονο τοπίο της πόλης, υπό τη σκιά της σκέψης του μεγάλου αρχιτέκτονα, προβάλλεται  μέσα από μια μουσική παράσταση/performance που συνδυάζει ηλεκτρονικούς ήχους είτε προ-ηχογραφημένους, είτε επεξεργασμένους σε ζωντανό χρόνο, με το φυσικό ήχο της κλασικής κιθάρας , τροποποιημένων εγχόρδων και της ανθρώπινης φωνής. 

 
 

O Γιώργος Μαγουλάς είναι συνθέτης και κιθαρίστας. Αποφοίτησε από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών και  το Morley College του Λονδίνου. Έχει γράψει μουσική για θέατρο, τηλεόραση, εικαστικά δρώμενα, ταινίες μικρού μήκους κ.α. Είναι ο συνθέτης της βραβευμένης σειράς ντοκιμαντέρ «Εμπόλεμη Ζώνη», ενώ έχει γράψει μουσική για το «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού» , την ΕΡΤ κ.α.  Έργα του έχουν παιχτεί σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Αγγλία, Γαλλία.
www.magoulas.com

Η Αλεξία Λιακουνάκου είναι κοινωνική ανθρωπολόγος και συγγραφέας. Αποφοίτησε από το (MA) School of Oriental and African Studies του Λονδίνου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τζαζ τραγουδιού στο Ωδείο Αθηνών και έχει μετάσχει σε παραστάσεις κυρίως παιδικού θεάτρου. Ασχολείται επαγγελματικά με την έρευνα και συγγραφή θεμάτων με επίκεντρο την Αφρικανική ήπειρο.
www.krop.com/alexialia/

Σύνθεση μουσικής – Δημιουργία Video Art: Γιώργος Μαγουλάς
Φωτογραφίες – Ερμηνεία: Αλεξία Λιακουνάκου