Έχοντας χορέψει με το NDT και τον Ουίλλιαμ Φορσάϊθ, ο εξαιρετικά ταλαντούχος Γιάννης Μανταφούνης δεν χρειάζεται συστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια συνδημιουργεί με τον Φαμπρίς Μαζλιά και τη Μέυ Ζαρύ. Το Pausing είναι ένα ντούο που χορογράφησε και ερμηνεύει μαζί με τη Μέυ Ζαρύ μόνο, στο πλαίσιο του νέου σχήματός τους. Μέσα σ’ έναν λευκό χώρο οι δυο τους χτίζουν με τα σώματά τους αλλεπάλληλες εικόνες συνειρμικά, με χιούμορ, σουρεαλιστικά, μα πάντα ξεκινώντας από την καθαρή κίνηση. Το Pausing είναι μια παράσταση για τη στιγμιαία επαφή μας με το εφήμερο, για το άρωμα της ποίησης που θα μας διαφεύγει πάντα…

Ιδέα, Σκηνοθεσία και Ερμηνεία: Γιάννης Μανταφούνης, May Zarhy

Καλλιτεχνική συνδρομή: Ελπίδα Ορφανίδου

Μάνατζερ: Mélanie Fréguin

Παραγωγή: Ομάδα Projet 11

Με την υποστήριξη των: KAT, Ville de Genève, République et Canton de Genève, Fondation Nestlé pour l’Art, Fondation Ernst Göhner, Fonds Mécénat SIG, Modul-Dance στο πλαίσιο του προγράμματος Πολιτισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Hellerau – European Center for the Arts (Δρέσδη).

Σε συνεργασία με: Théâtre de l’Usine Genève, Theaterhaus Gessnerallee Zürich, Dampfzentrale Bern, Kaserne Basel, Südpol Luzern, Théâtre Sevelin 36 Lausanne, στο πλαίσιο του fonds des programmateurs / Reso-Réseau Danse Suisse, και με τη στήριξη της Pro Helvetia.

Παραχώρηση χώρων προβών: Cie Neopost Ahrrrt, studio 44/Cie Gilles Jobin, ADC Genève

Ευχαριστίες στον Jean-Michel Broillet