Οι Chicago Mass Choir έρχονται στην Ελλάδα για δύο ξεχωριστές παραστάσεις, γεμάτες με αφροαμερικάνικους και χριστουγεννιάτικους χορευτικούς ρυθμούς, φανταχτερά κοστούμια και μοναδικές ερμηνείες από το κορυφαίο gospel group της Αμερικής!

Το πιο γνωστό gospel group της Αμερικής θα παρουσιάσει στο Θέατρο Badminton gospel και χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Η χορωδία αποτελείται από 25 ερμηνευτές, που δίνουν ψυχή και παλμό πάνω στη σκηνή, προσφέροντας μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Δυναμικοί ήχοι, αφροαμερικανικά χρώματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα συνθέσουν το μωσαϊκό μιας γιορτινής ατμόσφαιρας.

Όσο για την έκπληξη, πρόκειται για πολύ γνωστά κι αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έξυπνα διασκευασμένα, από το πιο αγαπημένο group της Ελλάδας… τους Onirama, που συμμετέχουν στις δύο συναυλίες.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα Special Olympics Hellas για την προετοιμασία των Ελλήνων Αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες της Αθήνας το 2011.