Οι θρύλοι του Rock & Roll Hall of Fame, Joan Jett and The Blackhearts, κυκλοφορούν το νέο single “(I’m Gonna) Run Away”, από το πρώτο ever acoustic album τους, “Changeup”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

Περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες που κατέκτησαν τα charts όπως “Bad Reputation” και “Crimson and Clover”, ενώ για μια ακόμη φορά αναδεικνύει την αγριάδα και την ένταση για την οποία είναι γνωστή η Joan Jett, αλλά ταυτόχρονα παραμένει οικεία στους ακροατές. Αυτές οι 25 stripped-down νέες ηχογραφήσεις ταιριάζουν απόλυτα στη στιγμή αυτή, από μουσικής και συναισθηματικής πλευράς. Το “Changeup” αναδεικνύει τον ήχο της Joan, σε μία νέα διάσταση που ταξιδεύει τους ακροατές σε νέες ιστορίες μέσω των νέων εκδοχών.

Το 2021, οι Joan Jett and The Blackhearts κυκλοφόρησαν το single “Bad Reputation (Acoustic)”, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές τους ένα πρώτο δείγμα του τι να περιμένουν από το “Changeup”.

Στις 25 Ιανουαρίου, η αναγνωρισμένη μάρκα Epiphone, δημιούργησε το “Τhe Joan Jett Olympic Special”, βασισμένο σε δύο πολυαγαπημένα μοντέλα κιθάρων που έχει χρησιμοποιήσει στη σκηνή η Jett.

Με τη κυκλοφορία του “Changeup”, στις 20 Μαρτίου κλείνουν 40 χρόνια από τη κυκλοφορία του ύμνου “I Love Rock & Roll” το οποίο είχε κατακτήσει τη κορυφή του Billboard Hot 100 chart για 7 εβδομάδες.

Tracklist:

1. (I’m Gonna) Run Away
2. You’re Too Possessive
3. Long Time
4. Victim Of Circumstance
5. Coney Island Whitefish
6. Love Is Pain
7. Oh Woe Is Me
8. You Drive Me Wild
9. Frustrated
10. Bad Reputation
11. Fake Friends
12. Fresh Start
13. Soulmates To Strangers
14. Make It Back
15. Fragile
16. I Love Playin’ With Fire
17. Cherry Bomb
18. I Want You
19. Crimson And Clover
20. A Hundred Feet Away
21. Androgynous
22. You Don’t Know What You’ve Got
23. School Days
24. Good Music
25. Light Of Day