Δυο φωνές που θα σταθούν απέναντι στα πάθη και στους καημούς του Έρωτα. Περπατούν στο Buenos Aires, περιπλανιόνται στους δρόμους της ερωτικής επιθυμίας και καταλήγουν στον Πειραιά. Σταματούν σε πόλεις, μεγάλα ποτάμια και λιμάνια. Ρίο ντε λα πλάτα, Γουαλδακιβίρ,  Σηκουάνας, Λισσαβόνα, Νάπολι, είναι μόνο κάποιες από τις στάσεις…

Η Πέμη Ζούνη και η Ελένη Πέτα σε μια συνεργασία όπου το πάθος και η θεατρικότητα γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Διεισδύουν στο θεατρικό λόγο των Tangos και των Fados, στις φαβέλες της Λατινικής Αμερικής και στα πλακόστρωτα των υπαίθριων τραγουδιστών της Ευρώπης.

Μια παράσταση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλλιτεχνική αποπλάνηση και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. στην καλοκαιρινή περιοδεία του σχήματος!

Μαζί τους οι σολίστες μουσικοί: Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, Δημήτρης Χουντής στα πνευστά, Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο, Νίκος Κασσαβέτης στα τύμπανα, Γιώργος Μπεχλιβάνογλου στις κιθάρες και ο Τάσος Κεχαγιάς στο χορό μαζί με την Πέμη Ζούνη. Σκηνοθεσία – Κείμενα: Πέμη Ζούνη.