Βρέχει κεφτέδες, avant premiere από το MAD

Το MAD σε συνεργασία με την Audio Visual παρουσιάζει σε avant premiere την ταινία κινουμένων σχεδίων Βρέχει κεφτέδες σε σενάριο Φ. Λορντ και Κ. Μίλερ, η οποία είναι βασισμένη στο π…

Το MAD σε συνεργασία με την Audio Visual παρουσιάζει σε avant premiere την ταινία κινουμένων σχεδίων Βρέχει κεφτέδες σε σενάριο Φ. Λορντ και Κ. Μίλερ, η οποία είναι βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Τζούντι Μπάρετ, Cloudy with a Chance of Meatballs, τo Σάββατο 23 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Η νέα ξεκαρδιστική 3D περιπέτεια ξεκινά, όταν ένας παρεξηγημένος νεαρός επιστήμονας ο Φλιντ Λόκγουντ, προσπαθεί να λύσει το παγκόσμιο πρόβλημα του υποσιτισμού κατασκευάζοντας την μηχανή που βρέχει φαγητό.

Πάνω που ο Φλιντ κερδίζει την αναγνώριση που τόσο λαχταρούσε, κάτι στην εφεύρεσή του δεν πάει καλά και τώρα η ανθρωπότητα τρέχει να σωθεί από τεράστιους κεφτέδες που πέφτουν από τον ουρανό, απειλητικές μακαρονάδες σε μορφή τυφώνα και ιπτάμενα καλαμπόκια στο μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Η καταστροφή εξαπλώνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και από το Λονδίνο μέχρι το Σινικό Τείχος, ώσπου να… σκάσουμε από το φαΐ και τα γέλια!

Η ταινία «Βρέχει Κεφτέδες» είναι το τρίτο έργο της Sony Pictures Animation  και το 1ο σε 3-D, για την οποία όπως είπε ο K. Μίλερ: «Η ιδέα του φαγητό-καιρού ήταν ιδανική για να εφαρμοστεί σε 3-D».

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ