Μια συναρπαστική Boogie Woogie βραδιά έρχεται την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στο Φεστιβάλ Κορώνης, με τον Βερολινέζο Frank Muschalle, έναν από τους δημοφιλέστερους Boogie Woogie πιανίστες.

Βρίσκεται σε περιοδεία πάνω από 20 χρόνια (Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Γερμανία, Αμερική, Ισπανία και σε πολλά φεστιβάλ), και τώρα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Boogie Woogie πιανίστες. Μετά από 11 χρόνια σπουδών στο κλασικό πιάνο, στην ηλικία των 19 χρόνων ανακάλυψε την γοητεία του Βοοgie Woogie, και από τότε έχει αφιερώσει τον εαυτό του, ολοκληρωτικά, σε αυτή την μουσική. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, ο Frank απέκτησε, ως Boogie Woogie πιανίστας, πολύ καλή φήμη και έξω από τον κύκλο των ειδικών.

Εμφανίσεις σε TV και ραδιόφωνο έχουν συμβάλει στην αξιοσημείωτη επιτυχία του. Για όλα αυτά, οι πειστικές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις του Frank κάνουν τα δραματικά σκηνικά εφέ περιττά, η μουσική μιλάει από μόνη της. Αυτόν τον χρόνο περιοδεύει στην Ελβετία, Ουγγαρία, Γαλλία και τώρα στην Ελλάδα.