Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, οι Βοg art επιστρέφουν στο six d.o.g.s. παρέα με τους Sons of Zevedeus, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που προβλέπεται γεμάτη εκπλήξεις, αποκαλύψεις, έντονες συγκινήσεις, δάκρυα χαράς και μερικούς επιπλέον λόγους για να πιεί κανείς,…

Οι Bog art αποτελούν, αδιαμφισβήτητα, το μεγαλύτερο όνομα της container rock σκηνής της χώρας αυτή την στιγμή – ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι είναι τα μόνα μέλη της εν λόγω σκηνής. Διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά αχαρακτήριστα στοιχεία που τους έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού τους, δημιουργούν και παρουσιάζουν πρωτότυπο υλικό, με προσωπικό ήχο, έντονη θεατρικότητα, μαύρο χιούμορ και στίχους οι οποίοι θυμίζουν τόσο ποίηση, όσο και μηνύματα που συναντά κανείς γραμμένα στους τοίχους ενός βρόμικου κελιού φυλακής.

Οι Sons of Zevedeus (Τα παιδιά του Ζεβεδαίου) είναι ένα οργανικό τρίο που προσεγγίζει μουσικά την rock, την jazz, τα o.s.t. και το ρεμπέτικο. Συνθέτουν και παρουσιάζουν το δικό τους υλικό, διασκευάζοντας κατά καιρούς ρεμπέτικα τραγούδια, σε μια πειραματική ζύμωση με τις «έξωθεν» επιρροές τους από την progressive rock της δεκαετίας του ’70 και του σήμερα. Κάπως έτσι, King Crimson, Tool, Porcupine Tree, John Zorn, Bela Bartok, Χατζηχρηστος, Βαμβακάρης και Ρούκουνας έρχονται να ενώσουν τις ιδιωματικές του γλώσσες και να γεννήσουν τα παιδιά του. Ζεβεδαίου!