Bob Theatre Festival 2015 @ instagram

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο Bob Theatre Festival 2015 και 16 influentials του ελληνικού instagram
φωτογράφισαν τις ομάδες με τα κοστούμια και τα σκηνικά αντικείμενα της παράστασής τους, σε διάφορους χώρους του Bios (καφέ, ταράτσα, πεζοδρόμιο ακόμη και δρόμο!)

Είναι γεγονός: το σημαντικότερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου της Αθήνας έρχεται, πιστό στο ραντεβού του, για 8η συνεχόμενη χρονιά, από τις 4 έως τις 10 Μαΐου στο Bios!

 

Λίγες μέρες πιο πριν, οι καλύτεροι instagrammers της Αθήνας φωτογράφισαν το Bob Theatre Festival 2015: οι ομάδες εμφανίστηκαν στο Bios έχοντας μαζί τους από ένα κοστούμι και σκηνικό αντικείμενο της παράστασης. Ο κάθε instagrammer επέλεξε την ομάδα του και έχοντας ως πηγή έμπνευσης στοιχεία της εκάστοτε παράστασης- ξεκίνησε να τους φωτογραφίζει μέσα και έξω από το χώρο του Bios: χωρίς περιορισμούς, καθένας με την προσωπική του οπτική και το δικό του στυλ, χρησιμοποιώντας smartphone ή ψηφιακή μηχανή!

Σκοπός αυτής της δημιουργικής συνάντησης ήταν η παραγωγή φωτογραφικού υλικού για την προώθηση και επικοινωνία των παραστάσεων που συμμετέχουν στο BoB Theatre Festival: στο μεγαλύτερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου, το οποίο -όλα αυτά τα χρόνια- διεξάγεται –αφιλοκερδώς- από την ομάδα Abovo και με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, καθώς ο επιδιωκόμενος στόχος και κέρδος είναι οι νέες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να προβληθούν μέσα απο αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τους :

Βιδάλη Μάνθο @manthosv

Δανιήλ Αλέξανδρο @_alej_

Θανόπουλο Βασίλη @bill_box

Κοκκίνου Μαρία @marielleko_

Μάστορα Νικόλα @nmastoras

Μιχαηλίδη Δημήτρη @dimitrism_

Μπλέτσα Δημήτρη @jim_ble

Ξενη Χρύσα @chryssaxe

Παυλόπουλο Φάνη @fanellas

Παυλοπούλου Λία @liapavlo

Παπαιωάννου Αλέξανδρο @allou_giallou

Τριχά Γιώργο @ geotrichas

Τί έγινε, λοιπόν, όταν οι πιο δημοφιλείς instagrammers συνάντησαν τις πιο δημιουργικές ομάδες;

Η απάντηση στις οθόνες σας @bob.theatre.festival, #bobfestival15

Ή σε μία ευφάνταστη προβολή φωτογραφιών που θα γίνει στο Flower Full Moon Party, τo πρώτο πάρτι με πανσέληνο, στην ταράτσα του BIOS!

Περισσότερες πληροφορίεςwww.bobfestival.gr
https://www.facebook.com/BobTheatreFestival

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ