Με πάνω από 40 χρόνια παρουσία στη Blues σκηνή ο Ανδρέας Γκομόζιας συνδυάζει Jazz και Blues στοιχεία με χαρακτηριστικό Swing feeling, αγγίζοντας πότε το Rock’n’Roll και πότε τη Country.

Μαζί του ο Μάνος Λούτας όπου σπούδασε Jazz Bass και εργάσθηκε στην Αμερική, με δισκογραφία και εμφανίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό (David Liebman, Andy Sheppard, Alex Foster κ.α.) και ο Χρήστος Κουτσογιάννης στα τύμπανα όπου έχει εμφανιστεί σε 24 χώρες και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα (Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας κ.α.). Δισκογραφία και εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό (The Tiger Lillies, Meschyia Lake κ.α.), συνδημιουργός του ντουέτου Opera Chaotique.

Ο Ανδρέας Γκομόζιας συνεργάστηκε με σημαντικούς μουσικούς όπως ο Βρετανός κιθαρίστας Mick Taylor (ex Rolling Stones, Bob Dylan, John Mayall), ο Bluesman από το Chicago Michael Dotson (ex Magic Silm), το Country ντουέτο από το Nashville των Jim & Minnie Murphy και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είναι ιδρυτής των Drifting Around, Country Gentlemen, Blues Revenge και για χρόνια μέλος των Blues Family και των Cadillacs του Johnny Vavoura και με δισκογραφία: M. Dotson “Lightnin’ in my Pocket” ’06, Drifting Around “Magic Bus Sessions” ’08, Blues Revenge “Blues Ain’t Minor” ’12.

Μία “Blues with a Swing feeling” συναυλία από έναν πρωτοπόρο Έλληνα μπλουζ κιθαρίστα όπου με τους εξαιρετικούς συνοδοιπόρους του, θα συνεπάρουν το κοινό του Jazzét Music Hall.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ: ΚΙΘΑΡΑ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΜΑΝΟΣ ΛΟΥΤΑΣ: ΜΠΑΣΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΝΤΡΑΜΣ