Το Blend και το six d.o.g.s συμπράττουν για το πιο καυτό αποκριάτικο πάρτι της πόλης και υποδέχονται μαζί έναν superstar της underground ηλεκτρονικής σκηνής από τη δισκογραφική οικογένεια της Minus (Richie Hawtin), τον Hobo!

 
Ο κατά κόσμον Καναδός Joel Boychuk είναι μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη της techno: Ο ήχος του, άλλοτε σκοτεινός και αφαιρετικός, άλλοτε groovy και αφοπλιστικά έντονος, αλλά πάντα εθιστικά χορευτικός δεν σου αφήνει περιθώρια να μην ταξιδέψεις μαζί του. Ο Hobo εκφράζει μουσικά μια απρόβλεπτη δημιουργικότητα, την οποία ανακάλυψε και διαμόρφωσε ήδη από την εφηβεία του δίνοντας το παρών σε εμβληματικά techno parties σε αποθήκες στο Detroit, όπου «γαλουχήθηκε». Σε επίπεδο παραγωγής ο Hobo έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής όπως το “Failsafe” και το “Midnight” ήδη από το 2008 (“From A to B”) και φυσικά το EP “Soundz.7”, ενώ για τουλάχιστον 6 χρόνια είχε επιλέξει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις live performances, απόφαση που τον ανέδειξε σ’ έναν περιζήτητο headliner μέσα στα μεγαλύτερα booths του κόσμου (Watergate, Fabric, Rex, Sonar Festival, Timewarp, Love Parade).

Στις 21 Φεβρουαρίου έρχεται για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω και ενώπιόν μας, σε μια νύχτα ασταμάτητα χορευτική και festive. Την performance του Ηobo στο six d.o.g.s θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco.

Ακούστε τον HOBO εδώ: https://soundcloud.com/hobo/off-soundz-7