Ο Blaine L. Reininger θα βρίσκεται στο six d.o.g.s. την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 με τον Georgio Valentino.

Ο Blaine L. Reininger, ιδρυτικό μέλος του post-punk μουσικού συγκροτήματος, Tuxedomoon, ταξιδεύει ξανά – μετά από 20 χρόνια απουσίας – σε μια σόλο περιοδεία το φθινόπωρο του 2015. Μαζί του συμπράττει επί σκηνής ο Ελληνο-αμερικανός κιθαρίστας και performer, Georgio Valentino, ιδρυτής της «Georgio Valentino and La Societe des Melancholiques».

Στις εμφανίσεις του ο Reininger κινείται επιδέξια ανάμεσα στα πλήκτρα και την κιθάρα για να ερμηνεύσει ορισμένα κλασικά κομμάτια από το εμβληματικό άλμπουμ “Night Air” (1985), την προσωπική του δισκογραφία (1984-2015), αλλά και ορισμένα πολυαγαπημένα κομμάτια των Tuxedomoon (όπως για παράδειγμα το “No Tears”). Όπως πάντα, δείγμα της εντυπωσιακής δεξιοτεχνίας και τεχνικής του αρτιότητας στο βιολί θα απολαύσουμε σε τραγούδια όπως το “Volo Vivace” και σε μια επιλογή με αποσπάσματα από μουσικές για τον κινηματογράφο, τον χορό, και το θέατρο. Η χαρακτηριστική φωνή του Reininger, ακούραστη μέσα στον χρόνο, έχει φτάσει σ’ ένα επίπεδο εκφραστικής ωριμότητας και ερμηνευτικής πληρότητας.

Ο Valentino, ο οποίος ξεχωρίζει με την 12χορδη Vox κιθάρα του, θα ερμηνεύσει μερικά από τα τραγούδια που ο ίδιος έχει γράψει και θα “βοηθήσει” τον Reininger να ανέβει και να κατέβει από την σκηνή.