Οι νικητές του Nakas Band Festival του 2009, Biotech, έρχονται στο An Club, για ένα δυνατό live! Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Myze, ενώ οι

Ocean Mind θα μας παίξουν τις τελευταίες rock νότες της βραδιάς.

Οι Biotech βρίσκονται στα τελειώματα της παραγωγής του πρώτου τους album, το οποίο λόγω της νίκης τους στο Nakas Band Festival 2009, θα κυκλοφορήσει απο τη SONY. Στο live θα παρουσιάσουν κυρίως το πρωτο album και κάποιες καινούργιες συνθέσεις που θα δρομολογηθούν για το δεύτερο τους. Γενικότερα η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την μίξη των πολλών και διαφορετικών ακουσμάτων των μεταξύ τους μελών. Κάτι μεταξύ 70\’s progressive και 90\’s alternative rock και κατα στιγμές πιο σκληρό και πιο 00\’s και κατα άλλες στιγμές πιο ψυχεδελικό 60\’s, με προσθήκη-σε σημεία- ηλεκτρονικών στοιχείων και παραδοσιακών ελληνικών ηχοχρωμάτων.

Οι Μyze είναι ένα εκρηκτικό νέο τρίο από την καρδιά της Αθήνας που αποτελεί την καινούρια πρόταση της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής. Με ατμοσφαιρικό και δυναμικό ήχο και με alternative, μοντέρνες heavy rock και progressive πινελιές, οι Μyze προσφέρουν πολυδιάστατη μουσική για ανήσυχους ακροατές. Στη σκηνή του ΑΝ Club θα παρουσιάσουν τραγούδια από το επερχόμενο concept ντεμπούτο τους The Destruction Puzzle με rock ήχο και soundtrack διαθέσεις.

Οι Ocean Mind δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 2008 συνδυάζοντας heavy rock/stoner me ψυχεδέλεια και progressive rock σε ένα συνεκτικό στυλ. Ξεκίνησαν πρόβες νέου υλικού και αφοσιώθηκαν ολοκληρωτικά σε αυτό, ηχογραφώντας πολλά τραγούδια και το Μάρτιο του 2009, διαλέγοντας 11 από αυτά, ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο alone we walk together we fly (μόνοι μας περπατάμε, μαζί μπορούμε να πετάξουμε) θέλοντας αφενός μεν να δείξουν την μουσική ένωση τριών διαφορετικών μουσικών και αφετέρου το μήνυμα της συλλογικής προσπάθειας. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 σαν αυτοχρηματοδοτούμενη παράγωγη μέσω της CD Baby distribution worldwide. Κριτικές στο Metal Hammer σαν κυκλοφορία του μήνα για τον Ιανουάριο του 2010 αλλά και σε άλλα διαδικτυακά music-zines ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές για το άλμπουμ δίνοντας το κίνητρο για περισσότερη δημιουργία και \”εξερεύνηση\”. Η νέα χρονιά τους βρίσκει να γράφουν υλικό για τον δεύτερο δίσκο τους.